L’Ajuntament de Vinaròs obri el termini per a les Ajudes Parèntesi Fase III i anuncia les subvencions Vinaròs Reactiva Fase II

Les sol·licituds es podran presentar fins al 6 d’agost presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, amb cita prèvia, o des de la Seu Electrònica

El Govern Municipal ha obert el termini per a poder presentar les sol·licituds per a les Ajudes Parèntesi Fase III. En aquest cas, la podran demanar les petites empreses i autònoms que no es van beneficiar de les dues primeres convocatòries. En total l’Ajuntament disposa d’una partida de 76.089€ provinent dels diners que van quedar sense atorgar de la segona fase de les Ajudes Parèntesi.

La regidora d’Hisenda, Maria Cano, ha detallat que “les subvencions, igual que en la vegada anterior, tindran una quantitat màxima de 2.000€ per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores en els sectors identificats. Així mateix, s’atorgarà una quantia fixa de 200€ addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020”.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 6 d’agost de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, amb cita prèvia al telèfon 964 40 21 69, o bé de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’ajuntament, on s’ha habilitat un enllaç per a poder realitzar la tramitació i consultar totes les bases.

La regidora Cano ha indicat que per a comprovar tot el llistat complet dels CNAE que es poden acollir les Ajudes Parèntesi Fase III poden consultar les bases de la convocatòria, dintre de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o també des de la pàgina de l’Agència de Desenvolupament Local https://adl.vinaros.es/ca/contenido/parentesi.

Per resoldre dubtes o rebre més informació poden telefonar al 964 40 21 69.

Vinaròs Reactiva Fase II

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha detallat que “aquestes ajudes sobretot estan adreçades al sector comercial al detall i autònoms per a garantir el manteniment de la seua activitat econòmica, amb una quantitat fixa de 2.000€”.

Cerdà destacava que en total es comptarà amb una partida de 220.766€, corresponent al romanent de la primera convocatòria de l’ajuda. Es podran acollir a les subvencions Vinaròs Reactiva les microempreses i autònoms que no han sigut beneficiaries de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana ni tampoc de la primera fase de Vinaròs Reactiva.

Les bases reguladores es publicaran aquesta mateixa setmana al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), un cop fet s’obrirà un termini de 10 dies hàbils per a poder presentar les sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, amb cita prèvia al telèfon 964 40 21 69,  o bé de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, on s’habilitarà un enllaç per a poder realitzar la tramitació. Per a resoldre dubtes poden enviar un correu a l’adreça [email protected]

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar