L’Ajuntament de Vinaròs fa el lliurament dels premis del concurs de dibuix “Camins Escolars Segurs”

Al saló de plens de l’Ajuntament es van lliurar el passat mes d’octubre els premis del concurs de dibuix “Camins Escolars Segurs”, que serviran per senyalitzar els diferents itineraris escolars a cadascun dels set col·legis de la localitat.

A l’acte van estar presents l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, la regidora d’Educació, Begoña López, l’intendent-cap de la Policia Local, Juan Manuel Doménech i un membre de l’equip promotor del concurs, Roberto Mellado.

Aquesta és la primera iniciativa del projecte “Camins Escolars Segurs” a Vinaròs. L’objectiu és dissenyar itineraris que connecten la ciutat amb els centres escolars, per tal que l’alumnat i les seues famílies puguen anar al col·legi, tant a peu com en bicicleta, amb més seguretat i autonomia. També es vol promoure l’activitat física i els hàbits saludables, a més de reduir el trànsit i les emissions de CO2. 

Cal destacar que durant els dos següents mesos es durà a terme el disseny de les diferents rutes de desplaçament escolar segur, principalment a peu, per a cadascun dels set centres escolars de Vinaròs. Això suposarà dur a terme diferents actuacions, algunes d’elles ja executades, com l’ampliació de les voreres en els accessos dels centres escolars i altres pendents, com ara la instal·lació de senyalització vertical, entre altres.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar