La Policia Local de Vinaròs aplica canvis de circulació en el camí Fondo i carrer de José Sebastián Farga

La finalitat és evitar accidents a l’encreuament amb la N-340a i facilitar la mobilitat dels vehicles estacionats al pàrquing del camí Fondo

La Policia Local informa que a partir d’ara el camí Fondo passa a ser un vial unidireccional amb l’objectiu de millorar la seguretat viària dels conductors. Aquesta modificació s’ha pres amb motiu de l’augment significatiu dels accidents en els últims mesos, en especial a l’encreuament d’incorporació a l’antiga N-340. Des de la Policia Local destaquen que aquest punt de camí Fondo no reuneix les condicions necessàries per a ser un vial de doble sentit, al ser massa estret per a dos vehicles, fet que dificulta la maniobrabilitat tant d’entrada com de sortida a la N-340a.

Per aquests motius, a partir d’ara el camí Fondo tindrà un únic sentit en el tram des de a l’antiga N-340 fins al José Sebastián Farga en direcció cap al centre de la localitat. Així mateix, per facilitar la mobilitat dels vehicles estacionats al pàrquing del camí Fondo el carrer de José Sebastián Farga canvia el sentit de circulació en direcció cap a l’avinguda de Maria Auxiliadora, que ofereix la sortida a la N-340a.

L’alcalde i encarregat de l’àrea de Governació, Guillem Alsina, ha destacat que aquests canvis s’apliquen arran de l’estudi realitzat per la Policia Local, amb l’objectiu d’evitar més accidents a l’encreuament amb la N-340a. Segons ha destacat “cada dia són desenes els vehicles i també veïns a peu que utilitzen aquest tram de camí Fondo per accedir fins al centre de la localitat, per tant era necessari aplicar aquests canvis per oferir una major seguretat viària”.

Més seguretat per als vianants

L’aplicació d’un únic sentit al camí Fondo també inclourà en les properes setmanes habilitar un carril per a vianants per oferir una major seguretat viària per als veïns dels carrers del Pintor Puig Roda i Arquebisbe Messeguer i Costa, que utilitzen el camí Fondo per accedir al centre de la localitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar