Amat: “L’Alcalde no ha informat de la visita del Conseller de Sanitat perquè el PP no pugui reclamar allò que Alsina no s’atreveix”

El PP denuncia la política d’aparador d’Alsina per ocultar a l’oposició la visita del Conseller de Sanitat

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha denunciat avui “la política d’aparador que desenvolupa l’Alcalde Alsina, acompanyat pel Conseller de Sanitat Universal, amb l’únic objectiu de tapar les vergonyes al PSPV-PSOE en comptes de defensar els interessos dels vinarossencs”.

Amat ha afirmat que “és sorprenent que la visita del Conseller de Sanitat hagi estat amagada a l’oposició. És obvi que Alsina no ha informat al Partit Popular per intentar evitar que puguem reclamar en persona al Conseller allò que l’Alcalde no s’atreveix a reivindicar a favor de tots els vinarossencs”.

Els populars han lamentat que “una vegada més Alsina, davant d’un tema tan sensible com aquest, hagi tornat a anteposar els interessos del seu partit, protegint un Conseller que es mostra ineficaç, abans que permetre als partits de l’oposició fer allò que ell no s’atreveix, reclamar en benefici de tots”.

Amat ha remarcat “l´autocomplaença d´un Alcalde que torna a celebrar els anuncis d´una Conselleria que són exactament els mateixos que l´any passat i els anteriors, fet que suposa una prova evident dels incompliments que mostren la necessitat de realitats i no d´anuncis”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar