Falomir assegura que el PSPV garantirà les polítiques d’igualtat als municipis i interpel·la el PP perquè no deixe les dones desprotegides en un segon pla

El secretari general reclama la unió dels partits democràtics i decents per a erradicar la violència de gènere i denuncia que Feijóo i Mazón faça seu el discurs extremista, misogin, homòfob i xenòfob de Vox

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, assenyala que les polítiques d’igualtat “estaran garantides” en els municipis on governen els i les socialistes i que serviran de mur de contenció davant “la deriva extremista” que ha pres el PP en relació a la violència de gènere, “la qual nega sense cap tipus de rubor”. Falomir denuncia que el Partit Popular, un partit que ha ostentat responsabilitats de govern tant a València com a Madrid, “ara abaixe el cap i assumisca el missatge i la dialèctica dels ultres”. El líder socialista responsabilitza Feijóo i Mazón d’instaurar al PP “en la dreta més extrema” i de sucumbir a l’ideari misogin, homòfob i xenòfob de Vox.

“Contemplem amb molta tristor i por l’eliminació de regidories d’Igualtat a tota Castelló i que es pose en entredit la bona tasca que han fet i fan per a construir una societat de dones apoderades i de persones que arraconen la violència de gènere i les actituds masclistes”. Denuncia que “el que per al PP i Vox són ‘xiringuitos’ han salvat i protegit moltes vides, les que desprecien cada vegada que rebutgen parlar de violència masclista”. Al mateix fil, el dirigent socialista retreu al PP que “parle d’ETA quan fa una dècada que va entregar les armes i que ara negue l’existència del terrorisme masclista que porta més de 1.000 dones assassinades des que hi ha registres”.

Samuel Falomir apunta que els populars encara estan a temps de donar marxa enrere i dir “no” al “pacte de la vergonya”. “Les víctimes de la violència de gènere mereixen tot el respecte. En una setmana, només per tocar poder, s’han oblidat d’elles i han signat un acord de govern que desdibuixa el que pateixen moltes dones i les deixa indefenses davant els seus agressors”.

El representant del partit del puny i la rosa reclama la unió de tots els partits democràtics i decents per a erradicar aquesta xacra “i parar-li els peus als partits de dreta i d’extrema dreta que neguen la realitat violència de gènere”. “El PSOE ha estat sempre al costat de les dones i fruit de les seus polítiques vam ser pioners en comptar amb normatives per a afavorir la igualtat i expulsar el masclisme de la societat. Farem tot el possible perquè el PP i Vox no se n’isquen amb la seua i les dones, que són la meitat de la població, no perden drets i llibertats”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar