L’Ajuntament de Peníscola llança una campanya de conscienciació i sensibilització contra el maltractament en la infància

– Els Serveis Socials municipals, en col·laboració amb els centres educatius, divulguen informació sobre aquesta problemàtica

– El Pla Municipal d’Infància i Adolescència aborda aquesta circumstància com un dels seus objectius i, en les pròximes anualitats, es contempla dur a terme més activitats referents a això

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola, en el marc de les activitats de visibilització de la tasca dels Serveis Socials municipals en la localitat, que es du a terme cada mes de novembre, sota el lema “Novembre és Benestar Social”, ha impulsat una campanya de conscienciació i sensibilització contra el maltractament infantil.

De manera coordinada amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, comparteix una campanya de comunicació orientada a la denúncia d’aquestes pràctiques.
A aquesta iniciativa se sumen els centres educatius que ampliaran el missatge fent-lo arribar a les famílies de la seua comunitat educativa.

En la informació que es divulga s’inclou el telèfon del Servei d’Atenció Telefònica a la Infància i Adolescència de la Generalitat, així com informació sobre la desprotecció infantil i les utilitats del mateix telèfon d’atenció al col·lectiu.

El Pla Municipal d’Infància i Adolescència aborda aquesta circumstància com un dels seus objectius i, en les pròximes anualitats, es contempla dur a terme més activitats referents a això, centrades en els bons tractes i en les estratègies que els fomenten.

La regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, ha destacat “la importància d’aquestes campanyes de conscienciació ciutadana, que visibilitzen la problemàtica però també ofereixen eines per a poder identificar-la, abordar-la i combatre-la” ha valorat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar