L’Ajuntament de Peníscola activa el procés del Pressupost Participatiu per a l’any que ve

– Des del dia 7 i fins a l’11  de novembre, els veïns i veïnes de la localitat poden aportar les seues propostes a través del Servei d’Atenció Ciutadana perquè els tècnics municipals les informen i es puguen sotmetre a votació per a la seua inclusió en el pressupost municipal per a 2023

La Regidoria de Participació Ciutadana arranca dilluns que ve, dia 7 de novembre, el procés per a rebre propostes de la ciutadania a incloure en el pressupost municipal de l’any que ve.

Tots els majors d’edat empadronats en el municipi tenen dret a fer arribar les seues propostes al consistori i hauran de fer-ho mitjançant un formulari que hauran de registrar en el Servei d’Atenció Ciutadana fins al dia 11 de novembre.

El formulari esmentat es troba en la Seu Electrònica de l’Ajuntament, així com en el mateix SAC.

Tal com estableix el procediment, després de la recepció de propostes; els tècnics municipals les avaluaran, hi informaran i si s’ajusten a competències municipals, efectuaran les memòries valorades corresponents per a saber el cost de cada inversió proposada. Posteriorment, només les propostes favorablement informades pels tècnics municipals, passaran a ser estudiades per la Junta de Portaveus i les candidates per a ser sotmeses a votació s’exposaran al públic en el Tauler d’Anuncis, així com en la Seu Electrònica.

El procediment de votació consistirà en el depòsit de paperetes en una urna situada en el SAC, precintada per funcionaris municipals abans d’iniciar la votació. Pròximament, serà anunciat el termini per a poder realitzar la votació, acció que podran realitzar totes aquelles persones majors de 18 anys empadronades a Peníscola. La proposta o propostes més votades es remetran a l’Alcaldia per a la seua incorporació al pressupost 2023, que el consistori espera aprovar a la fi del mes pròxim.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar