Ilde Añó i el seu equip mostren la seua satisfacció perquè Benicarló avança un pas més en la remodelació de l’IES Ramón Cid

El portaveu del PSPV manifesta que és el reconeixement al treball fet en les dues legislatures pel govern de Xaro Miralles.

El PSPV de Benicarló ha votat a favor aquest migdia, en el ple que s’ha celebrat en la localitat, per a l’acceptació de la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives per a l’enderrocament i reposició de l’IES Ramón Cid. El portaveu Ilde Añó ha mostrat la seua satisfacció, “ja que açò significa que la inversió de 19’6 milions d’euros queda compromesa i garantida per part de la Generalitat per a una infraestructura tant important per a Benicarló i confirma la bona gestió duta a terme en matèria d’educació en les dues passades legislatures”.

Añó ha volgut recordar les tasques dutes a terme per a arribar a aquest punt, recordant que “tot va començar quan l’Ajuntament de Benicarló va demanar adherir-se del Pla Edificant engegat pel govern de Ximo Puig, en la sessió plenària del 31 de maig del 2018”. També ha explicat que gràcies a aquest programa ja s’han dut a terme actuacions al Col·legi Marqués de Benicarló, així com  d’altres que estan molt avançades. I  al igual que en aquest Ple, ja es va aprovar recentment la delegació de competències per a dur a terme la millora de l’altre institut de la localitat l’IES Joan Coromines.

“Arribar fins ací no ha sigut gens fàcil”, assenyala Añó. “Després de fer la sol·licitud per a formar part del programa Edificant es va haver de fer l’avaluació estructural de l’edifici per a decidir si es podia reformar o si, com finalment es fa, s’havia d’enderrocar i fer-lo nou. Han sigut infinitat de reunions, de la alcaldessa, amb l’equip tècnic del departament d’Urbanisme, junt amb als tècnics de la Conselleria, així com l’empresa encarregada de l’elaboració de la memòria valorada, la directora del centre i la presidenta de l’Ampa. Ara, el següent pas serà la licitació de la redacció del projecte de l’obra, que esperem que estigi finalitzat en breu”.

Finalment, el portaveu del PSPV ha demanat que espera que el nou Consell continue amb el Pla Edificant, ja que d’aquest depén que es porten endavant les obres dels dos instituts, així com a millores en altres centres i que  Benicarló puga tenir el més prompte possible el nou col·legi que tanta falta fa a la localitat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar