Evelyn Roca guanya la Biennal de Pintura amb ‘Material sensible’

L’obra ha estat la guanyadora de la 40a edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, amb una gran repercussió i una forta consolidació a Benicarló. El jurat ha decidit atorgar dos mencions honorífiques.

Evelyn Roca Schöpe ha estat la guanyadora de la 40a edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló. L’artista ha presentat el treball ‘Material sensible’, una obra que combina mèrits en tècnica i temàtica.

La gran qualitat de les obres presentades al Certamen ha fet que el jurat haja decidit atorgar dos mencions honorífiques: una per a l’obra ‘Meló d’Alger al bodegó’, de José Arnau Belén, i l’altra per a l’obra ‘Ha-ga-ta’, d’Olga Davó Alonso.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha fet entrega dels reconeixements als artistes guardonats, les obres dels quals han sigut les més destacades d’entre les 46 obres presentades.

Fins al 2 d’octubre, les 25 obres seleccionades pel jurat, inclosos els guanyadors, es podran visitar a la planta baixa del Mucbe.

La Biennal de Pintura de Benicarló, amb una gran repercussió i una forta consolidació a Benicarló, té l’objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques, i així ens ho demostren les 40 edicions que s’han dut a terme i que configuren, amb l’obra guanyadora de cada edició, un magnífic fons pictòric per a l’Ajuntament de Benicarló.

L’artista guanyadora, a banda de rebre la dotació del premi, de 3.000 euros, tindrà l’oportunitat d’exposar el proper any al Mucbe i se li editarà un catàleg de l’exposició.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar