El PPCS defensa a Benicarló el desallotjament dels okupes en menys de 24 hores

 

  • La senadora del PPCS i portaveu provincial, Salomé Pradas, defensa “lleis eficaces que resolguen problemes reals” com les que “el PP garanteix a ciutadans que desesperen davant la impunitat d’uns delinqüents que el PSOE invisibilitza”
  • Al costat de la senadora, el president local, José Antonio Redorat, i el candidat a l’alcaldia pel PP, Juan Manuel Cerdá, la seu del PP aborda un problema “que Benicarló pateix i que mereix solucions eficaces i àgils”

 

Benicarló ha acollit aquesta vesprada en la seu del Partit Popular un col·loqui que ha abordat “el problema real de l’okupació que el PSOE continua maquillant davant la desesperació i indignació de centenars de famílies víctimes d’aquest delicte”.

Salomé Pradas, portaveu provincial del PPCS i senadora, encarregada de dirigir la xarrada, ha afirmat que estem davant un escenari molt preocupant que malgrat les protestes ciutadanes el PSOE continua maquillant, invisibilitzant als qui delinqueixen”.

Al costat del president local del PP a Benicarló, José Antonio Redorat, i el candidat a l’alcaldia de Benicarló, Juan Manuel Cerdá, la seu del PP ha reunit militants, simpatitzants i ciutadans en general que han exigit “la contundència d’una llei que hui els deixa desemparats”.

El PP “proposa una reforma legal que assegure el desallotjament dels okupes en menys de 24 hores i vetle pels drets dels propietaris i veïns afectats”. Un objectiu que el president nacional del PP, Alberto Núñez Feijóo, defensa per a “assegurar solucions reals a problemes reals que, com és el cas de Benicarló, pateixen famílies que han depositat els estalvis de tota una vida en un habitatge que hui ha sigut okupada”.

A Benicarló, ha assenyalat Cerdá, “és necessari actuar per a resoldre un problema creixent i per a atendre els més desfavorits. Aquesta és una qüestió en la qual hem d’anar tots de la mà davant la falta de projecte del PSOE que lluny de resoldre l’okupació, l’enquista. En el PP estem preparats per a actuar”.

Perquè, tal com ha reconegut Redorat, “aquest és un problema que és al carrer per més que el PSOE, a tots els nivells, inclòs l’ajuntament, el negue. Són molts els veïns que ens han traslladat la seua desesperació perquè el seu habitatge ha resultat okupada sense que res puguen fer. És el món a l’inrevés: el delinqüent és la víctima i la víctima el botxí. I això no pot seguir així”.

En efecte, Pradas ha reconegut “que hi ha solucions al problema malgrat que totes les modificacions legislatives que hem presentat, el PSOE ha decidit tombar-les”.

Enfront d’aquesta impunitat, el PP planteja un desallotjament exprés i una llei que recupere el delicte d’usurpació de béns immobles. “L’okupació puja cada mes a la nostra província i el PSOE mira cap a un altre costat. Nosaltres volem enfrontar-la i resoldre-la perquè els 182 casos registrats de gener a juliol a la nostra província, que agranen els 224 registrats en 2021, no vagen a més”.

El PP té “la convicció que per més que ens tomben iniciatives legislatives l’okupació és un problema que no abandonarem fins que es resolga. Perquè nosaltres som l’altaveu del carrer mentre el PSOE governa des dels despatxos amb els seus socis”. Perquè “l’enduriment de les penes d’okupació si es tracta de màfies ha de ser un objectiu i així ho defensem”. I perquè “aquest és un problema que es resol atenent les víctimes, tant propietaris com famílies subjectes a les màfies, i que amb treball i esforç té els seus dies comptats. En el PP estem decidits a aconseguir-lo”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar