Benicarló disposa d’un Punt GVANext per a la captació i gestió de fons europeus

 

L’objectiu és ajudar pimes, empreses i autònoms a impulsar projectes finançats amb els fons Next Generation.

L’Ajuntament de Benicarló compta des de fa dos mesos amb un nou servei de gestió de subvencions. Es tracta del Punt GVANext, una oficina d’assistència finançada per la Generalitat Valenciana destinada a captar i assessorar sobre els fons europeus Next Generation, un instrument de recuperació econòmica posat en marxa per la Unió Europea per fer front a les conseqüències socioeconòmiques de la crisi de la Covid-19.

L’objectiu és ajudar pimes, empreses i autònoms i impulsar projectes que siguen susceptibles de ser finançats amb fons europeus i que estiguen basats en quatre eixos fonamentals: la transició ecològica, la transició digital, la cohesió social i territorial i la igualtat de gènere.

Paral·lelament, el Punt GVANext també assessora i acompanya les pimes i les persones autònomes i particulars en la captació de fons europeus i facilita informació sobre subvencions per a l’adquisició, per exemple, de vehicles elèctrics i la instal·lació d’insfraestructures de recàrrega, modernització digital d’empreses o rehabilitació de vivendes.

Des del Punt GVANext, i a través dels canals de comunicació i xarxes socials de l’Ajuntament, s’aniran comunicant les diferents subvencions que es vagen convocant i es prestarà atenció personalitzada i assistència personal a totes aquelles empreses que busquen finançament dels fons europeus Next Generation.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar