Ximo Puig presenta a Castelló “Una idea d’esperança”

L’expresident de la Generalitat, Ximo Puig, presenta aquest dimecres 28 de febrer a Castelló el seu llibre “Una idea d’esperança” (Tirant Humanitats), una obra en la qual repassa els valors que han impregnat els seus huit anys al capdavant del Consell. Puig conversarà amb el director de El Periódico Mediteráneo, Ángel Báez, en el Menador Espai Cultural. L’acte serà a les 19 hores. L’entrada és lliure.

El llibre, disponible en valencià i en castellà, és “una carta d’urgència” que recull una primera aproximació de Ximo Puig a la reflexió després de huit anys de transformació i canvi a la Comunitat Valenciana. L’obra s’articula en huit capítols titulats amb una sola paraula: Respecte, Paraula, Nosaltres, Lleialtat, Reputació, Protecció, Progrés i Esperança.

Al llarg d’un centenar de pàgines, l’autor insta a reconstruir, des de la base, el model que va inspirar el canvi polític de 2015 amb tres eixos: alçar la hipoteca reputacional, reconstruir els llaços d’una societat amb massa fractures, i propiciar un renaixement social i econòmic de la Comunitat Valenciana.

En el llibre, publicat després de l’entrada de la ultradreta al govern de la Generalitat, escriu Puig: “És l’hora de la resistència, sí. De la fermesa, també. De la convicció, per descomptat. Però, per damunt de tot, és l’hora de l’esperança. De mantindre la confiança en el poder dels fets, del treball, de les idees. És l’hora de recordar els fonaments. Per què som ací i com podem millorar, cadascun de nosaltres, el país dels valencians”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar