Samuel Falomir valora positivament l’acord de govern entre el PSOE i Sumar “per estar alineat amb els interessos de Castelló”

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, valora de manera positiva l’acord assolit entre el PSOE i Sumar per a la formació d’un govern de coalició progressista a Espanya, liderat pel president Pedro Sánchez. Falomir destaca el compromís d’ambdues formacions amb el progrés, la igualtat i la defensa dels drets de la ciutadania espanyola.

El líder del PSPV provincial destaca els èxits aconseguits en l’anterior legislatura, com la revalorització de les pensions i l’increment del SMI, i aplaudeix que, “en aquesta nova etapa”, es pose l’accent en altres avanços com la reducció de la jornada laboral sense disminució salarial, l’ampliació de la gratuïtat de l’educació infantil i un potent pla de xoc contra l’atur juvenil. Samuel Falomir subratlla que aquest mandat “de quatre anys” serà fonamental per al progrés d’Espanya, allunyant-se dels radicalismes del PP i Vox. “Castelló necessita un govern que estiga alineat amb els seus interessos i aquest és el que encapçala el Partit Socialista”. En aquest sentit, destaca l’augment de la inversió pública estatal en els últims anys i els avanços socials pera aconseguir una societat més justa, equitativa i pròspera.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar