Portell rep un premi per millorar les xifres de vidre reciclat

Els veïns i les veïnes de Portell han sigut guardonats per ser una de les poblacions que més envasos de vidre ha reciclat en el marc de la campanya Repte Mapamundi llançada per la Diputació de Castelló en col·laboració amb Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre. Portell s’ha afermat com una de les localitats que més va reciclar entre l’1 de juny i el 31 de juliol, quan va funcionar la iniciativa.

L’objectiu que s’havia d’aconseguir era augmentar els quilos de vidre recollits respecte a l’any anterior en el mateix període de temps. Per a això, l’organització de la campanya va instal·lar un contenidor iglú decorat i personalitzat per a cada població amb l’afany de promoure i fomentar el reciclatge. Una altra de les consideracions que es tenia en compte per a puntuar era la difusió, per part de l’Ajuntament, del kit gràfic facilitat per l’organització així com les activitats i iniciatives promogudes per a donar a conéixer la campanya i el repte.

Portell ha triomfat en la categoria C, relativa a pobles amb menys de 2000 habitants. L’augment significatiu de les xifres d’envasos reciclats té recompensa: dos iglús contenidors decorats per a continuar fomentant aquestes pràctiques i assegurar en Portell aquesta actitud beneficiosa per al medi ambient.

***

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar