La presidenta Marta Barrachina reforçarà en la Diputació les àrees d’Infraestructures, Economia, Política Social i Turisme amb tres vicepresidències

Héctor Folgado, María Ángeles Pallarés i Andrés Martínez assumiran les tres vicepresidències amb l’objectiu de “començar a gestionar de manera immediata poble a poble i recuperar la província, des d’Almenara fins a Vinaròs”

Les tres vicepresidències representen les tres àrees troncals del programa de Govern del PP per a garantir “una Diputació àgil, excel·lent, pròxima, resolutiva i veritablement útil”

Bon Govern i posicionament de la Diputació, el municipalisme, i l’impuls als sectors productius també formen part de les grans àrees de cadascuna de les tres vicepresidències

La presidenta provincial del PP i futura presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, reforçarà en el seu Govern les àrees d’Infraestructures, Economia i Política Social i Turisme amb tres vicepresidències.

Héctor Folgado, María Ángeles Pallarés i Andrés Martínez assumiran les tres vicepresidències de l’equip de Govern que liderarà Marta Barrachina al capdavant de la Diputació Provincial de Castelló amb l’objectiu de “començar a gestionar de manera immediata poble a poble i recuperar la província, des d’Almenara fins a Vinaròs”.

Les tres vicepresidències representen les tres àrees troncals del programa de Govern del PP per a garantir “una Diputació àgil, excel·lent, pròxima, resolutiva i veritablement útil”. A més, Bon Govern i posicionament de la Diputació, el municipalisme, i l’impuls del turisme i els sectors productius també formen part de les grans àrees de cadascuna de les tres vicepresidències.
“Volem aconseguir una administració àgil, que complisca les seues competències, atendre les necessitats de tota la província, incidint en els municipis més xicotets i posicionar a la Diputació en el més alt perquè ens done pes i posicionament a l’hora de negociar amb qui faça falta”, ha indicat la presidenta Marta Barrachina.

La presidenta Marta Barrachina ha subratllat que “el més important és el projecte i que la Diputació atenga a tots els castellonencs”. “Hi ha molta faena per fer i això és l’important, per damunt dels noms de les persones que ocupen els càrrecs està el projecte i l’atenció a les necessitats de cadascun dels municipis perquè la província mereix tindre oportunitats”.

Infraestructures i Bon Govern
Quant a les vicepresidències, Marta Barrachina ha anunciat que el diputat i regidor de Vila-real, Héctor Folgado, estarà al capdavant de la vicepresidència d’Infraestructures i Bon Govern. Com ha explicat Marta Barrachina, les infraestructures són “fonamentals per als nostres pobles, per la seua autonomia, la seua riquesa, per a la creació d’ocupació, atraure talent i generar oportunitats”. Així mateix, el Bon Govern “farà créixer aquesta província per a poder tornar-la a posar en el mapa i per a assegurar que les prioritats polítiques, socials i econòmiques es basen en un ampli consens social i en les necessitats i demandes reals de cadascun dels racons de la nostra província”.

Àrea economia i Municipal
D’altra banda, i amb la finalitat d’aconseguir l’estabilitat i el creixement econòmic que mereix la província, es crearà la vicepresidència d’Àrea econòmica i Municipal, amb la diputada i alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, al capdavant. “Comptar amb una vicepresidència econòmica és un pilar fonamental per a garantir que els serveis i les solucions arriben a tots els racons del nostre territori i que, al costat de la d’Infraestructures, siga la que ajude a vertebrar els nostres pobles, la que organitze institucionalment els municipis perquè no perden competències i tinguen tots els serveis coberts”.
La presidenta Marta Barrachina ha incidit en què “atendrem a tots els sectors, des de la ceràmica a l’agricultura, la ramaderia o la pesca, sense oblidar els nostres pimes i autònoms”. La líder provincial ha afegit que “no podem diferenciar entre municipis de primera i de segona i, a més, treballarem per frenar la despoblació conscients del fenomen que pateix la província, atraient per a això empreses, ajudant als emprenedors i generant oportunitats innovadores a la nostra província”.

Àrea Social i Turística
Finalment, l’àrea Social i Turística tindrà al diputat i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, com a vicepresident. “L’àrea social ha de continuar sent l’alma mater de la casa de tots, majors, joves, xicotets i famílies sense cap distinció, sense senyals polítics”.
Quant al Turisme, la nova Diputació vol posar en valor el potencial turístic de tota la província. Terra de festivals, esport, sol, platja, parcs naturals, gastronomia, cultura, tradicions han de ser senyals d’identitat de la província i “treballarem per a impulsar, ajudar i acompanyar tota iniciativa que atraga ocupació, oportunitats i economia a Castelló”, ha explicat la presidenta Marta Barrachina.
“La Diputació té molta faena que fer. Tenim les idees molt clares, l’experiència ens avala i sabem el full de ruta a seguir perquè la Diputació de Castelló torne a ser una institució líder i que millore la qualitat de vida dels castellonencs”, ha conclòs la presidenta Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar