La presidenta de la Diputació done la mà al president de la Generalitat “perquè Castelló avance amb l’esforç de totes dues administracions”

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, assisteix a la presa de possessió del nou president de la Generalitat, Carlos Mazón, i mostra la seua total col·laboració “per a dignificar la província i generar les oportunitats que mereixen els castellonencs”

“La província necessita recuperar una atenció sanitària de qualitat així com serveis i infraestructures que són claus per als castellonencs”, explica la presidenta

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha assistit aquest dilluns a la presa de possessió del nou president de la Generalitat, Carlos Mazón, a qui felicita i done la mà “perquè Castelló avance amb l’esforç i el treball conjunt de totes dues administracions”.

La presidenta ha mostrat la seua total col·laboració amb el president de la Generalitat “per a dignificar la província i generar les oportunitats que mereixen els castellonencs”. “La província necessita recuperar una atenció sanitària de qualitat així com serveis i infraestructures que són claus per als castellonencs”, explica Marta Barrachina.

“Des de la Diputació de Castelló ens posem al servei de la Generalitat Valenciana amb lleialtat i diàleg per a donar solucions a les preocupacions dels castellonencs, complir amb les seues expectatives i respondre a les necessitats reals de la gent, als grans reptes que té la nostra província”, ha explicat la presidenta.

“La Diputació sempre va apostar pel diàleg amb la resta de les administracions i, per descomptat, amb la Generalitat Valenciana, pel bé dels castellonencs i del conjunt de la nostra província”, ha afegit Marta Barrachina.

“Estabilitat i creixement econòmic”

“Volem estabilitat, creixement econòmic i que la província de Castelló torne a enlairar i, per això, treballarem des de la Diputació des de la sensatesa i la gestió responsable junt al president de la Generalitat Valenciana”, explica Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació reivindica la necessitat que es recupere el CICU per a la província de Castelló, que s’augmenten les unitats de prevenció de càncer de mama, instal·lant equips d’última generació a Segorbe, Onda i l’Alcora, així com la necessitat d’un nou Hospital General a Castelló, entre altres mesures. “Treballarem per a recuperar els serveis sanitaris perquè tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen els mateixos drets i atencions sanitàries”, explica Marta Barrachina.

De la mateixa manera, la presidenta de la Diputació també es compromet a treballar de la mà amb el president de la Generalitat perquè la província avance quant a infraestructures es refereix. “La província de Castelló no pot quedar-se arrere i ha de rebre allò que és de justícia”, ha afegit Marta Barrachina.

“El president de la Generalitat, Carlos Mazón, coneix la realitat de la Comunitat Valenciana i sap quines són les necessitats de la província de Castelló així com d’Alacant i València, per la qual cosa el treball i les objectius són comuns i ajudaran a impulsar el nostre territori”, ha conclòs la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar