La Diputació de Castelló finança projectes a Torrechiva i Cortes de Arenoso per a millorar la qualitat de vida dels veïns de l’Alt Millars

 

• El diputat provincial de Cooperació ha visitat les dues localitats, on ha conegut de primera mà l’estat de les obres realitzades amb càrrec el Pla 135 de 2021

El diputat provincial de Cooperació, Ximo Huguet, s’ha desplaçat en el dia de hui a la comarca de l’Alt Millars, on ha subratllat la “importància que té per a l’actual equip de govern recolzar els treballs i obres d’aquells ajuntaments més xicotets”. Per això, Huguet ha visitat els municipis de Torrechiva i Cortes de Arenoso per tal de conéixer de primera mà l’estat dels treballs municipals finançats per la Diputació de Castelló amb càrrec al Pla 135 de 2021, el pressupost total del qual ascendeix a 106.500 euros.

Durant la visita, el diputat provincial ha recordat que l’actual equip de govern ha creat el #PlanCastellóAvança, “un programa d’inversions dotat amb 30 milions i que evoluciona al conegut Pla 135, a més d’agilitar els processos administratius i dotar de major autonomia als municipis”. Sobre aquest tema, ha afirmat que en el mes de juny passat es van aprovar un total de 337 obres municipals per a executar en dos anys gràcies a aquest inèdit pla.

Obres Pla 135

Huguet, juntament amb l’alcalde de Torrechiva, Esteban Salas, han acudit al poliesportiu municipal per a conéixer de primera mà l’estat de les obres d’insonorització valorades en 31.500 euros, ja que el nivell acústic generat a l’interior, per les activitats que es realitzen, és elevat i molest per als seus usuaris. Es preveu adequar la insonorització del poliesportiu a les característiques constructives de l’edifici, sense afectar les activitats que es desenvolupen en el seu interior.

En la seua visita a Cortes de Arenoso, el diputat, guiat per l’alcalde Florencio Catalán, han visitat les obres d’adequació de la calle Almazara (Tras Capellán 4) de la pedania de San Vicente de Piedrahita, amb una inversió provincial de 30.000 euros per a millorar el ferm existent el qual es troba clivellat, desnivellat, deteriorat i en molt males condicions. També han pogut conéixer l’estat de la reforma de la segona planta de l’ajuntament per a l’habilitació d’un alberg, on l’entitat provincial ha destinat 45.000 euros.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar