Huit restaurants i 15 productors de la província presentaran les seues propostes en el Festival Gastronòmic de Benicarló

  • La cita, organitzada amb motiu del bicentenari de la Diputació de Castelló, arranca demà i es prolongarà durant tot el cap de setmana
  • L’esdeveniment compta amb la participació de reconeguts restaurants amb Estrella Michelin
  • També hi haurà teatre a càrrec d’Escandall Teatral i activitats infantils

 

El Festival Gastronòmic de Benicarló organitzat per la Diputació de Castelló amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució provincial inicia demà el programa d’actes en el qual, a més de comptar amb reconeguts restaurants amb Estrella Michelín, també es comptarà amb la presència de huit restaurants i quinze productors de la província de Castelló. La cita serà en el passeig Manuel Azaña de Benicarló, enfront del Parador.

A partir de demà, i durant tot el cap de setmana, les i els assistents podran assistir a les presentacions que els restaurants i productors faran dels seus productes gastronòmics. Començaran Oli Lo Canetà, La Posteta i Saborita a les 10.30 hores. A les 13.00 hores serà el torn dels productors Fruits de la Terra La Trufa, Porcellet i Mos de Bresca, i a les 14.00 hores es realitzaran les presentacions de Radix Nostra Oli, Patatas Fritas Geysel i Cooperativa Viver.

 

El dissabte tindran lloc les presentacions de Pobillecològics i V. Bustos a les 10.30 hores, i Artesanos Gil i Consell Regulador Carxofa a les 14.30 hores. Finalment, el diumenge a les 10.30 es donaran per concloses les presentacions amb Celler l’Estanquer i un tast d’oli de Pobillecològics.

Tots els participants comptaran amb quinze minuts per a donar a conéixer els seus productes al públic assistents i, a més, comptaran amb estand durant tot el festival.

 

Showcooking amb Estrella Michelin

Cal recordar que aquest gran esdeveniment gastronòmic comptarà amb deu exhibicions culinàries a càrrec de reconeguts restaurants amb Estrella Michelin. Así, Alejandra Herrador y Emanuel Carlucci de Restaurante Atalaya de Alcossebre serán los primeros en ponerse delante de los fogones y lo harán el viernes 21 de octubre a partir de las 12:00 horas. Por la tarde, a las 20:00 horas, será el turno de Ricardo Sostres de Restaurante El Retiro en Llanes (Asturias).

 

El sábado estarán Bernd H. Knöller del restaurante Riff de Valencia (11.30 horas); Jaime Uz de Restaurante Arbidel en Ribadesella (13.00 horas); Raúl Resino de Restaurante Raúl Resino de Benicarló (17.00 horas); Germán Carrizo de Restaurante Fierro en València (18.30 horas) y Miguel Barrera de Cal Paradís en Vall d’Alba (20:00 horas).

 

Finalmente, el domingo se contará con las exhibiciones culinarias de María José Martínez de Restaurante Lienzo en València (11.00 horas); Alejandro Serrano de Restaurante Alejandro Serrano en Miranda de Ebro (12.00 horas) y Joaquín Baeza de Restaurante Rufete en Alicante, (13:30 horas).

També s’organitzaran activitats familiars com una representació teatral a càrrec d’Escandall Teatre amb l’obra ‘Amagatalls secrets’, i jocs i tallers per a xiquets i xiquetes amb el següent horari: divendres de 17.00 a 18.00 hores i de 18.30 a 19.30 hores; el dissabte d’11.30 hores a 13.00 hores, de 17.00 a 18.00 hores i de 18.30 a 19.30 hores; i el diumenge d’11.30 hores a 13.00 hores.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar