Falomir prepara l’oposició “més contundent” a la Diputació per a frenar “la deriva autoritària del PP” i donar resposta a les expectatives de futur de la gent

El portaveu electe i l’equip que l’acompanya vetllarà perquè el nou govern garantisca el finançament local “sense imposicions” i la prestació de serveis “amb independència dels governs de les localitats”

El portaveu electe del grup socialista a la Diputació de Castelló i líder del PSPV provincial, Samuel Falomir, ha convocat aquesta setmana l’equip de diputats i de diputades que assumiran el càrrec el cinc de juliol per a començar a preparar la legislatura. Falomir promet fer “l’oposició més ferma i contundent a la deriva autoritària del PP” i els ha demanat “el millor de vosaltres per a construir un futur millor baix el paraigües dels principis socialistes d’igualtat, llibertat, pau i fraternitat“. “Ens devem a la ciutadania, qui ens exigeix que pensem en ells, i per això hem de deixar-nos la pell per a donar resposta a les seues expectatives de present i de futur”.

L’etapa de renovació que ara comença, en paraules de Falomir, es caracteritzarà per “la contundència en l’oposició” i assenyala que “posarem l’energia que el PP no ha posat durant els últims quatre anys per a donar suport al progrés de la província de Castelló”.

El cap visible dels socialistes assegura que “vetllarem perquè l’equip de govern de la Diputació garantisca el finançament local sense imposicions i la prestació de serveis amb independència del color dels executius”. El PSPV considera que el suport als ajuntaments “ha de seguir sent equitatiu, pel que estarem vigilants perquè no es beneficien només els ajuntaments conservadors com ocorria en anterior governs del Partit Popular”.

Les veus que defendran el PSPV a la Diputació són les de José Luis López, regidor de Castelló de la Plana; Merche Galí, regidora d’Almassora; Rhamsés Ripollés, edil de Morella; Vicent Aparisi, regidor de Borriana; i Zaida Moreno, representant de la Vall d’Uixó. La llista es completa amb José Benlloch, alcalde de Vila-real; María Jiménez, portaveu d’Orpesa; Ruth Sanz, regidora de Càlig; i Benjamín Escriche, alcalde de Soneja.

A peu de carrer
Samuel Falomir afirma que “en els pròxims quatre anys estarem a peu de carrer per a escoltar la ciutadania amb l’objectiu d’erigir-nos en una alternativa política de canvi sensata i real i llunyana de la crispació i el populisme de la dreta”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar