El PSPV de la Diputació de Castelló agraeix el canvi de postura de la presidenta Marta Barrachina d’asseure’s amb l’oposició i dialogar sobre els pressupostos

El portaveu Samuel Falomir advoca pel consens i demana arraconar la crispació de la institució perquè “per a res contribueix al benestar de la província”

El portaveu del PSPV de la Diputació de Castelló, Samuel Falomir, ha celebrat que la presidenta Marta Barrachina haja canviat de parer, després d’afirmar dimarts passat en el ple que no pactaria ni s’asseuria amb el PSOE, i haja convocat per a demà divendres a la formació socialista per a abordar els pressupostos per a 2024. Falomir ha agraït a Barrachina que hui advoque pel consens i el diàleg i deixe de costat la crispació i els missatges d’odi “que per a res contribueixen al benestar de la província”.

El líder socialista ha aplaudit que Marta Barrachina s’haja reconciliat “amb la Marta de la presa de possessió” i insta a deixar de costat les diferències polítiques per a treballar conjuntament en benefici dels 610.000 castellonencs i castellonenques. “Fa setmanes que el grup socialista ha tendit la mà a l’executiu popular per a proposar iniciatives que milloren la qualitat de vida en totes les comarques i assistirem perquè és el nostre compromís i deure”.

Falomir ha recordat que, des de fa setmanes, el grup socialista de la Diputació ve recorrent quilòmetres per tota la província per a escoltar la ciutadania i recaptar propostes que enriquisquen el pressupost. Confia que el govern, al marge de les discrepàncies lògiques entre formacions, accepte estudiar-les sense imposar vetos. Per al portaveu del PSPV, “els polítics estem en la Diputació per a treballar per la província, no per a dividir ni confrontar persones, sinó per a debatre idees des del diàleg i el respecte”.

En aquest sentit, Samuel Falomir ha expressat la seua confiança que la Diputació es mantinga com un espai lliure i obert al debat, on les diferents visions polítiques convergisquen en benefici de la província de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar