Cinc showcookings marca Estrella Michelín i Sol Repsol protagonitzen la segona jornada del Festival Gastronòmic Ruta de Sabor impulsat per la Diputació de Castelló

  • Els reconeguts xefs Bernd H. Knöller, Jaime Uz, Germán Carrizo i Miguel Barrera junt al benicarlando Raúl Resino han presentat la seua cuina al públic al recinte ubicat a Benicarló

 

El Després de l’espectacular acollida del divendres, continua la celebració de la gastronomia de Castelló a Benicarló. Hui, els xefs Bernd H. Knöller, Jaime Uz, Germán Carrizo, Miguel Barrera i el benicarlando Raúl Resino han protagonitzat la segona jornada del I Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabors, organitzat per la Diputació de Castelló.

Productors i restaurants del segell Castelló Ruta de Sabor també han explicat els seus projectes gastronòmics, oferint degustacions al públic. Els alliolis d’Artesanos Gils, els olis d’oliva de Pobillecològics i V. Bustos o el Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló (l’única denominació d’origen protegida de la província) han pujat a l’escenari per a mostrar la increïble diversitat de productes d’alta qualitat de Castelló. Els restaurants Riscla i Casa Julen també han explicat les seues propostes als assistents del Festival gastronòmic.

La directora de la Guia Repsol, María Ritter, ha mantingut un diàleg amb el responsable de l’Exquisit Mediterrani, Antonio Crespo, per a traslladar a l’audiència com funcionen els guardons Sol Repsol i com es lliuren, un dels premis gastronòmics que més reconeix l’excel·lència de la gastronomia de Castelló.

Els més menuts de casa han gaudit d’un dia solejat a la vora del mar de la mà de les activitats infantils i de l’obra Amagatalls Secrets de la companyia de teatre de carrer més internacional de Castelló, Escandall Teatral. Front el parador de Benicarló, Amagatalls Secrets han fet reflexionar a xiquets i adults dels usos que donem als plàstics, i de la societat distòpica a la que ens encaminen si no els reutilitzem. A la zona d’activitats infantils, xiquets i xiquetes han après més de l’alimentació sostenible amb divertits jocs a càrrec de dos educadors.

Demà, últim dia del I Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, el tast d’olis de Pobillecològics i el celler L’Estanquer arrancaran la jornada. Els xefs Estrella Michelin María José Martínez (del restaurant de València Lienzo), Alejandro Serrano (de Alejandro Serrano en Miranda del Ebro) y Joaquín Baeza (de l’alacantí Baeza & Rufete) seran els encarregats dels showcookings a l’escenari principal.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar