Alcossebre acull aquesta nit el tercer concert de la gira de grups i cantants de la província organitzada per la Diputació de Castelló

• Les actuacions, que tindran lloc en l’Espai d’Oci, començaran a les 23.00 hores de la mà de Xiomara Abello, per a seguir amb Júnior Mackenzie, Dry River i Aina Palmer

Després d’arrancar a Argelita i Sant Mateu, la gira de concerts de grups i cantants de la província, organitzada per l’àrea de Joventut de la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari de la institució provincial, arriba a Alcossebre hui divendres 5 d’agost, on actuaran de manera gratuïta Xiomara Abello, Júnior Mackenzie, Dry River i Aina Palmer.

La cita serà en l’Espai d’Oci de la localitat i començarà a les 23.00 hores de la mà de Xiomara Abello. Després d’ella pujaran a l’escenari Junior Mackenzie (23.45 h), Dry River (00.30 h) i Aina Palmer (1.15 hores).

Aquesta iniciativa compta amb un total de set concerts en set municipis de la província, una cosa inèdita fins al moment. A més, cada concert constarà de quatre actuacions, la qual cosa fa que participen un total de 28 grups i solistes de les nostres comarques, augmentant el valor i prestigi musical de Castelló. Cal destacar que tots els concerts són d’accés gratuït.

Després d’Alcossebre, la gira seguirà el seu rumb el pròxim 16 d’agost en la localitat de Vilafranca. En aqueixa ocasió pujaran a l’escenari Killus, Josep Lluís Notari, La Pepa i Malparlat.

Posteriorment, el 30 de setembre serà Borriana qui compte amb les actuacions de Blackfang, Anora Kito, Patxi Ojana i Puk 2. Ja el mes d’octubre, el dia 1, Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manila i Ander Troys es desplaçaran a la localitat de Sant Joan de Moró.

Finalment, serà a Soneja el dia 8 d’octubre quan les actuacions de Nadia Sheikh, The Wonder Band, Hot Coyotes i Pleasant Dreams tanquen aquesta gira musical sense precedents.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar