Ximo Puig presenta el dispositiu especial «Estiu Segur 2021»

El dispositiu especial es posarà en marxa a les platges de la Comunitat Valenciana aquest estiu

Ahir, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, va acudir, en representació de l’Ajuntament de Vinaròs, a la presentació del dispositiu especial «Estiu Segur 2021» que va presentar el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig. 

Es tracta d’un programa que té per objectiu vetlar pel compliment de les mesures sanitàries a les platges de la Comunitat Valenciana durant aquest estiu, així com informar sobre l’oferta turística del destí als turistes. 

El projecte contempla la contractació de 1.000 persones menors de 30 anys, per la qual cosa disminuir la taxa de desocupació entre els joves també és un dels objectius que s’ha plantejat dins del dispositiu especial. 

El programa estarà present a Vinaròs, on es destinaran a un total de 17 persones per a cobrir el dispositiu, i 70 municipis més de tota la Comunitat Valenciana. En total s’ha invertit 4,5 milions d’euros que seran finançats amb fons europeus.

Marc Albella ha valorat el programa molt positivament destacant que “amb aquest projecte podrem treballar per vetlar pel compliment de la normativa sanitària a les nostres platges, a més d’oferir l’oportunitat de treballar a joves en desocupació.”

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar