Vinaròs tornarà a ser el referent dels videojocs amb el Gàmesis

L’onzena edició de la trobada més important del món dels videojocs se celebrarà del 20 al 22 d’octubre al Centre del Coneixement del Vinalab

Aquest matí la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha presentat al Centre del Coneixement del Vinalab l‘11a edició de Gàmesis, la cita per excel·lència del món dels videojocs a la comarca, que sobretot pretén mostrar les moltes sortides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment. Una vegada més es preveu la presència de centenars de visitants d’arreu del territori que s’aproparan per gaudir dels videojocs, però també per a participar en les xarrades formatives que s’impartiran.

La regidora Morellà ha destacat que el divendres 20 d’octubre s’oferirà la part més divulgativa amb ponències per part de la Universitat Jaume I i de l’empresa de disseny de videojocs Nape Games. D’altra banda, també es comptarà amb la participació de l’Associació Contra l’Assetjament Escolar VINACAE per parlar de les addiccions que poden generar els videojocs i com evitar-les.

Per als dies 21 i 22 d’octubre es podrà gaudir de la part més lúdica amb els habituals tornejos de videojocs de Valorant, League of Legends, Tekken 3, Smash Bors o Street Fighter II. Les inscripcions per participar encara es poden realitzar a través del web www.gamesis.es, on també es pot consultar tota la programació. També es disposarà de la zona retro amb consoles antigues i màquines arcades per als jugadors més veterans, així com taller de cosplay gràcies a la col·laboració de Cosplay Vinaròs.

Morellà agraïa la col·laboració de totes les persones que faran possible la celebració del XI Gàmesis i convidava tota la comarca a apropar-se del 20 al 22 d’octubre al Vinalab per gaudir i conèixer millor el món dels videojocs.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar