Vinaròs s’adhereix al Dia del Comerç Local, 25 d’octubre

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de donar el màxim suport possible als establiments de proximitat

Vinaròs s’afegirà per tercer any consecutiu a la celebració Dia del Comerç Local per donar suport a aquest sector econòmic tan important al nostre municipi. Les persones que realitzen les compres a partir del 25 d’octubre, en els més de 100 comerços que s’han adherit a la campanya, rebran com a obsequi bosses de tela reutilitzables i manyoples fins esgotar les existències. 

Per al divendres 27 d’octubre, a les 20:00h, s’oferirà un concert per part de la banda i músic Joan Rovira a la plaça de Sant Antoni. Un espectacle adreçat a tot el públic en general per gaudir d’una vesprada de música i donar visibilitat al comerç.

La regidora de l’àrea, Paula Cerdà, ha destacat que des de l’Ajuntament sempre es donarà suport a les iniciatives que suposen impulsar i promocionar el sector comercial del municipi. En aquest sentit, assenyalava que “es tracta d’un dels motors econòmics més importants de Vinaròs que genera el 30% dels  llocs de treball, amb prop de 770 comerços censats”.

Cerdà insistia que “el centre comercial de Vinaròs disposa d’una gran varietat de productes amb molt bona qualitat i amb l’atenció personalitzada que sempre ofereix el comerç de proximitat”.

El Mercat et dona vida

Avui mateix ha començat la campanya El Mercat et dona vida impulsada per la Cambra de Comerç de Castelló. Els clients que realitzen les compres fins a l’11 de novembre rebran rasques que contenen 1.600 regals directes que es repartiran entre els afortunats.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar