Vinaròs rep el segon ingrés dels projectes EDUSI amb un total de 44.175€

En concret es finançaran els projectes per a la millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals, l’adequació de la plaça del Primer de Maig i la plataforma de seguretat perimetral

El Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha fet efectiu el segon ingrés relatiu als projectes de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, EDUSI, que gestionen conjuntament els ajuntaments de Vinaròs i Benicarló. En concret, s’ha rebut 57.061€, dels quals 44.175 corresponen als projectes que executa Vinaròs, que es finançaran al 50% amb aquest Fons Europeu, mentre que l’Ajuntament aporta l’altre 50%.

Els projectes que es financen són la plataforma de seguretat perimetral amb una aportació de 17.182€ i la millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals amb un import de 8.923€. D’altra banda, també es finança les feines d’adequació de la plaça del Primer de Maig, amb l’enderroc de les antigues casetes dels mariners per oferir un espai més obert, amb una aportació de 18.068€.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha valorat positivament el segon ingrés de l’EDUSI i ha destacat que “significa que hem fet les coses bé i que tot allò que hem estat invertint durant aquests últims anys comença a rebre la compensació econòmica necessària per a continuar endavant amb els projectes que encara tenim pendents”. 

Primer ingrés 

Aquest segon ingrés de l’EDUSI s’afegeix al primer que es va realitzar al mes de març d’aquest mateix any, on Vinaròs va rebre la quantitat de 429.183,34€ per al finançar els projectes d’implantació de l’administració electrònica, eficiència energètica, pavimentació de la plaça de Sant Antoni, obres de la plaça del Convent de Sant Francesc i renovació del parc de Les Camaraes.

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat suposarà una inversió total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Vinaròs i Benicarló, finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar