Vinaròs rebrà els Reis d’Orient amb una gran cavalcada

Enguany es comptarà amb importants novetats gràcies a la direcció artística de Xarxa Teatre, amb la col·laboració de les entitats locals, que també inclourà una actuació de dansa vertical al campanar

La Regidoria de Festes i Tradicions, encapçalada per Marc Albella, ha preparat per a la vesprada del 5 de gener un espectacle molt especial per a rebre a ses Majestats els Reis d’Orient. Com és habitual arribaran a Vinaròs a través del port carregats de regals per a tots els veïns i xiquets, a més d’oferir una gran cavalcada pels carrers del centre de la ciutat.

Enguany com a novetats la direcció artística de la cavalcada estarà a càrrec del grup Xarxa Teatre, amb la col·laboració Club de Patinatge Artístic, Gimnàs Gentsana, Acadèmia de Ball Locura, Aula de Teatre, ESMUVI i la Banda de Música de La Alianza. Una altra de les novetats serà una actuació de dansa vertical al campanar abans del tradicional discurs dels reis a l’ajuntament. Així mateix, a la plaça Parroquial també es comptarà amb la presència de les entitats locals que ocuparan l’espai a mesura que arriben de la cavalcada, per tal de crear un gran espectacle.

El regidor Albella ha destacat que a banda d’aquestes novetats cada Rei anirà acompanyat d’una comitiva que simbolitzarà l’Orient, el mar i les joguines. Segons afegia “enguany hem volgut fer un important impuls a la cavalcada per tal d’oferir un gran espectacle que sobretot sorprenga als xiquets i xiquetes que esperen amb il·lusió l’arribada dels Reis d’Orient”.

Per finalitzar, Albella recordava que els patges reials arribaran a Vinaròs el proper 3 de gener a la plaça de Sant Antoni i convidava tot els xiquets i xiquetes a apropar-se entregar-los les cartes.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar