Vinaròs rebrà 76.740€ del Fons de Cooperació de Municipis Turístics

 

Tant la Diputació de Castelló com la Generalitat Valenciana aportaran 38.370€ cadascuna perquè l’Ajuntament puga destinar els diners a projectes turístics

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló ha fet pública l’assignació individual del Fons de Cooperació de Municipis Turístics. Es tracta d’un recurs econòmic, impulsat per la Generalitat Valenciana, per atorgar ajudes directes a tots els municipis de la Comunitat catalogats com a turístics. En el cas de la província de Castelló, la Diputació ha aportat la mateixa quantitat que el Govern Autonòmic, elevant el Fons als 3 milions d’euros que es repartirà entre 86 municipis. 

Vinaròs rebrà la quantitat total de 76.740€, per part de la Diputació i Generalitat, gràcies a l’aportació de cada administració de 38.730€. Cal destacar que la ciutat és el seté municipi de la província de Castelló que rebrà la quantitat més elevada, mostrant d’aquesta forma la importància turística que té Vinaròs.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per aquesta ajuda i sobretot per la implicació de la Diputació, que gràcies a la seua aportació, permet als municipis rebre el doble de la quantitat prevista per la Generalitat. Segons detallava “l’Ajuntament podrà destinar els diners a millorar els serveis turístic que s’ofereixen a la localitat o bé posar en marxa noves propostes”. 

El regidor destacava que aquesta ajuda s’afegirà als 10.000€ que va atorgar el mes passat el Patronat de Turisme per a finançar la inversió realitzada en la celebració del Gastrofestival del Llagostí que es va organitzar el mes de maig.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar