Vinaròs rebrà 42.000€ del Pla Reactivem Obres de la Diputació

En total el Govern Provincial ha destinat una partida de 5 milions d’euros per dinamitzar l’economia i l’ocupabilitat dels municipis

La Diputació de Castelló, través del Pla Reactivem Obres, atorgarà una subvenció de 42.000€ a l’Ajuntament de Vinaròs per a la millora dels pluvials de l’avinguda de Barcelona. Aquesta iniciativa pretén dinamitzar l’economia dels municipis amb inversions directes als consistoris perquè puguen contractar empreses locals per a l’execució d’obres.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “gràcies a aquesta subvenció es podran millorar els pluvials de l’avinguda de Barcelona per evitar el risc d’inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes precipitacions”. Segons afegia el projecte compta amb un pressupost total de 90.955€ i la Diputació finançarà les obres amb la subvenció de 42.000€, fet que suposarà un important estalvi per a l’Ajuntament.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha assenyalat que “l’adequació dels pluvials de l’avinguda de Barcelona s’afegirà a les obres ja executades a l’avinguda de Maria Auxiliadora, que han suposat una important millora per a l’evacuació correcta de l’aigua”. En aquest sentit, anunciava que també s’ha previst per aquesta legislatura actuar en els pluvials del carrer de la Mare de Déu del Pilar per a reduir el màxim possible el risc d’inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes precipitacions.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar