Vinaròs Promou programa dues activitats formatives per als mesos de maig i juny

Es tracta de dues propostes incloses en el programa REINICIA’T per afavorir l’ocupabilitat i facilitar la incorporació al món laboral

La regidora d’Ocupació, María Cano, ha presentat les accions formatives que es realitzaran des de Vinaròs Promou, en el marc de l’Estratègia provincial per a l’ocupació, emprenedoria i la promoció econòmica de la Diputació de Castelló. En concret s’han programat dos cursos per als mesos de maig i juny, dins del programa REINICIA’T de Vinaròs Promou, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs.

El primer curs és Monitor/a de menjador escolar amb una durada de 30 hores que s’impartirà del 23 al 25 de maig i les inscripcions es poden realitzar fins al dia 16 de maig. La segona formació és Magatzem preparació de comandes, planificació de càrregues i rutes de repartiment amb una durada de 40h, que s’impartirà de l’1 al 10 de juny, les inscripcions es poden realitzar fins al 25 de maig.

Cano ha indicat que “l’objectiu principal del programa REINICIA’T és potenciar l’autonomia de les persones mitjançant accions de formació, dotant-les de competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació i millorar la seua ocupabilitat, fomentant la inserció laboral i l’ocupació”.

Les inscripcions als tallers es realitzaran en línia, a través dels perfils de Facebook i Instagram de Vinaròs Promou i també des de l’enllaç https://bit.ly/REINICIAT3. Les sol·licituds s’atendran per ordre de registre fins a esgotar les places disponibles. Per més informació poden adreçar un correu a [email protected] o telefonar al 964 407700 ext 0192.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar