Vinaròs presenta la campanya d’Esport per a Tots 2024

S’ha preparat una àmplia programació de proves i activitats per a fomentar la pràctica esportiva dintre d’un estil de vida saludable

El regidor d’Esports, Lluís Adell, amb el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha presentat la campanya d’Esport per a Tots, un nou impuls a la tradicional Campanya d’Esport Popular, amb la voluntat de promoure entre tots els veïns i veïnes la pràctica de l’exercici i de l’esport per fomentar així un estil de vida saludable.

El regidor Adell ha destacat que “un dels principals objectius és donar un nou impuls al Departament d’Esports amb una agenda carregada d’activitats, que ajude a augmentar la participació de la tota la ciutadania”. En aquest sentit, comentava que una de les novetats serà la celebració del Campionat Autonòmic de Handbol Platja per als dies 25 i 26 de maig, a més també d’acollir el Campionat Autonòmic de Boxa el 25 de maig.

Una altra de les noves propostes serà per al 10 d’abril amb celebració dels Jocs Castellonencs Sèniors, adreçat per a persones majors de 60 anys, per tal que també puguen gaudir de l’esport, al mateix temps que es promou un envelliment actiu. El regidor Adell també anunciava la celebració de la Primera Fira Esportiva Ciutat de Vinaròs, amb dates encara per concretar, “un espai on les entitats privades, empreses i clubs esportius podran donar a conèixer la seua oferta, a més d’incloure xerrades i clínics per facilitar l’intercanvi d’experiències”.

Per la seua banda, el tècnic Chaler ha destacat que “una de les principals novetats de la nova campanya serà el canvi de la Marató Popular, que passarà a denominar-se Marxa Saludable Popular, que se celebrarà el 14 d’abril”. La prova inclourà dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres perquè els participants puguen escollir la distància que més els agrade o que millor s’adapte a les seves condicions físiques. Així mateix, durant la jornada a la zona de la carpa de l’Atlàntic també s’oferiran activitats complementàries per crear un dia festiu amb l’esport com a principal protagonista.

D’altra banda, Chaler comentava que les inscripcions ja es poden realitzar a través de la nova plataforma: https://www.giglon.com/todos?idEvent=marcha-saludable-vinaros.
La programació continuarà el 21 de setembre amb el 5K i10K Nocturn Llagostí de Vinaròs, mentre que per al 10 de novembre es farà la II Marxa Senderista i ja per al dia 24 de desembre la tradicional Volta a Peu de Nadal. Chaler insistia que totes aquestes proves i activitats, així com d’altres, es presentaran a mesura que s’apropen les dates perquè tota la ciutadania dispose de temps per a inscriure’s.

Activitats de les associacions esportives

Per la seua banda, les entitats i clubs esportius també oferiran diverses activitats al llarg de l’any, on destaca el Triatló de Vinaròs per al 9 de juny, que enguany arribarà a la 34a edició d’una prova consolidada a nivell nacional. A més, tindrà lloc la II Marxa Solidària contra el Càncer el 27 d’octubre i la Setmana de la discapacitat per al mes de desembre.

Es pot consultar tot el calendari esportiu 2024 al web del CME http://esport.vinaros.es

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar