Vinaròs presenta els nous cursos Reinicia’t per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria

Des de la Regidoria d’Ocupació mitjançant Vinaròs Promou, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), s’aposta un any més per aquesta formació adreçada a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades

L’Ajuntament de Vinaròs oferirà nous cursos gratuïts, a través de l’Estratègia Provincial d’Ocupació de la Diputació, per tal de facilitar la incorporació en el mercat laboral de les persones aturades o bé ajudar les emprenedores a posar en marxa les seues idees empresarials.

La regidora de l’àrea, Maria Cano, ha destacat que “l’objectiu principal és potenciar l’autonomia de les persones amb accions de formació, oferint les competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació, millorar la seua ocupabilitat i fomentar la inserció laboral”.

Per tal d’aconseguir aquests objectius s’han programat dos cursos per als mesos d’octubre i novembre dintre de la iniciativa Reinicia’t de Vinaròs Promou. El primer serà Formació bàsica en cures per a persones dependents, amb una durada de 30 hores, que s’impartiran els dies 17, 19, 21, 24, 26 i 28 d’octubre. Les inscripcions es podran realitzar fins al 10 d’octubre. El segon curs serà Gestió bàsica de magatzem i mètodes de gestió d’inventari, amb una durada de 40 hores, que s’impartiran del 21 al 30 de novembre. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 14 de novembre.

La regidora Cano ha assenyalat que totes les inscripcions s’han de realitzar a través d’internet a l’adreça que apareix als cartells (bit.ly/Reiniciat2). Per més informació es poden adreçar a l’oficina de Vinaròs Promou ubicada al carrer de Sant Ramón o telefonar al 964 40 77 00, extensió 0170.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar