Vinaròs participa en la fira turística Navartur

Turisme s’ha traslladat aquest cap de setmana fins a Pamplona per participar en la Fira Internacional de Turisme de Navarra per mostrar tot el potencial que ofereix Vinaròs

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Pamplona la XVIII Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra, una de les trobades més importants del sector al nord d’Espanya. Turisme Vinaròs va estar present per a promocionar la ciutat com un destí vacacional ideal per tota la família.

Cal destacar que el turisme provinent del nord-est d’Espanya és un dels que més viatja fins al nostre municipi per gaudir de les platges i de la gastronomia marinera que ofereixen els restaurants locals. Per aquest motiu des de Turisme s’ha volgut estar present a Navartur per tal de seguir promocionant la ciutat entre aquest públic tan important. Durant la mostra s’ha fet especial menció a la qualitat de la costa vinarossenca i a les experiències turístiques que s’ofereixen amb visites guiades i rutes senderistes.

Així mateix, també s’han promocionat les Jornades de la Cuina de la Galera que se celebraran fins al 10 de març, amb menús especials elaborats pels vuit restaurants participants, a més de promocionar també la Setmana Santa, declarada d’Interés Turístic Autonòmic, que en aquest cas se celebrarà del 22 al 31 de març.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha fet una valoració positiva de la fira Navartur. Segons destacava “és important promocionar Vinaròs entre el públic potencial del nord-est d’Espanya, un dels turistes que més viatja fins al nostre municipi, atret per la bona gastronomia, la costa i la variada programació d’experiències turístiques que s’ofereixen al llarg de l’estiu”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar