Vinaròs participa en el saló turístic Aratur

Turisme s’ha traslladat aquest cap de setmana fins a Saragossa per participar en el Saló Aragonés de Turisme i mostrar tot el potencial que ofereix la ciutat

Aquest cap de setmana se celebra a Saragossa Aratur, una de les fires turístiques més importants d’Espanya i Turisme Vinaròs participarà per a promocionar la ciutat com un destí vacacional ideal per tota la família. 

Cal destacar que el turista aragonès és el que més viatja fins a Vinaròs per gaudir de les platges i de la gastronomia marinera que ofereixen els restaurants locals. Per aquest motiu des de Turisme s’ha volgut estar present al Saló Aratur per tal de promocionar la ciutat entre aquest públic tan important. Durant la mostra es farà especial menció a la qualitat de la costa vinarossenca i a les experiències turístiques que s’ofereixen amb visites guiades i rutes senderistes.   

Així mateix també promocionaran les XVI Jornades de la Cuina del Llagostí, que compten amb la participació de vuit restaurants, que fins al 9 de juny,  oferiran menús originals, fora de la carta habitual. D’altra banda, també es farà especial menció del XXI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí que se celebrarà el proper dilluns al Mercat Municipal.

Cal destacar que Aratur és l’última gran fira turística abans de l’estiu i cada any aconsegueix l’assistència de milers de persones que aprofiten la mostra per acabar de decidir on passar les seues vacances, a més de comptar amb la presència dels principals turoperadors que contacten amb els destins per oferir paquets vacacionals. 

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha destacat que “és important promocionar Vinaròs entre el públic potencial d’Aragó, un dels turistes que més viatja fins al nostre municipi, atret per la bona gastronomia, la costa i la variada programació d’experiències turístiques que s’ofereixen al llarg de l’estiu”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar