Vinaròs participa en el Fòrum de Treball de Saborea España celebrat a Saragossa

La trobada va servir per fer un balanç de les accions de promoció realitzades durant el 2023 i el seu impacte aconseguit, a més de presentar noves propostes

Turisme Vinaròs va participar el passat cap de setmana en el Fòrum de Treball de Saborea España que es va celebrar a Saragossa, amb èxit d’assistència per part de les destinacions que formen part de la marca. Durant la trobada es va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda, a més de mostra el seu suport cap a la feina de Saborea España.

Pel que fa al Fòrum, va estar presidit per la presidenta de Destins de Saborea España i regidora de Turisme a l’Ajuntament de Valladolid, Blanca Jiménez, que va compartir amb tots els participants la seua experiència i estratègies de promoció del producte.

El primer dia de l’esdeveniment es va dedicar a una sessió de formació sobre tendències de comunicació digital, on es va analitzar l’èxit aconseguit en 2023, ressaltant el creixement de la comunitat Saborea, la seua repercussió mediàtica i l’enfortiment de la marca. Es van destacar esdeveniments clau com Madrid Fusión, el Dia Mundial de la Tapa, col·laboracions amb Turespaña, accions promocionals com Taste of Dublín i campanyes en xarxes socials en diverses Oficines Espanyoles de Turisme. A més, es va presentar la campanya nacional “Cómo té cuidas!”, dirigida a visibilitzar les accions promocionals de Saborea España i sensibilitzar sobre el valor dels productors, el territori i el talent gastronòmic. La jornada va concloure amb la presentació d’una plataforma de gestió de projectes per a facilitar el treball col·laboratiu i millorar la comunicació interna.

El destí amfitrió, Saragossa, va oferir un sopar en el Teatre Central on es van degustar productes locals, destacant la riquesa gastronòmica de la regió.

El segon dia també es va comptar amb la participació d’Hostaleria d’Espanya, un dels principals socis, qui va presentar un pla de treball centrat en experiències gastronòmiques.
Els participants van valorar de manera molt positiva l’hospitalitat del destí amfitrió i el treball desenvolupat durant el Fòrum de Saragossa, consolidant aquest esdeveniment com un espai imprescindible per al sector gastronòmic nacional i internacional.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar