Vinaròs oferirà un estiu ple d’experiències per a tots els públics


Visites guiades al voltant del patrimoni històric i gastronòmic, cinema sota les estrelles, concerts o esports a la platja són algunes de les moltes propostes per aquesta nova temporada

Aquest matí la regidora de Turisme, Mercedes García, ha presentat la programació d’activitats per aquest estiu. Una vegada més s’ha apostat per una agenda variada que inclou esports, comerç, visites guiades, cinema i concerts, entre altres propostes, perquè tant els veïns com els visitants puguen gaudir d’un estiu lúdic.

Les principals novetats per aquest any seran “Coastering: explora la costa de Vinaròs”, una activitat que combinarà senderisme i salts d’aigua pel litoral. Per a participar serà imprescindible realitzar una inscripció prèvia al web de https://turisme.vinaros.es. Una altra de les novetats serà els “Jocs gegants de fusta: tallers i jocs tradicionals” que es farà els dies 19, 20 i 21 de juliol al passeig de Colom.

D’altra banda, el “Cinema sota les estrelles” tornarà a l’envelat de l’Atlàntic amb projeccions tots els dimecres a les 22.00h, amb una selecció de pel·lícules per a tots els públics. Enguany també es recuperaran els concerts al Santuari de la Misericòrdia, una proposta molt demanda pel públic.

La regidora García ha indicat que “la programació complementa el turisme de sol i platja, així com l’àmplia oferta gastronòmica de la localitat, amb activitats pensades per a tots els públics i totes les edats”. Segons assenyalava les visites guiades, amb degustacions incloses, seran un dels principals atractius de l’agenda, unes propostes que cada any aconsegueix una molt bona acceptació entre el públic.

Pel que fa a les visites guiades, es tracta de “Vinaròs poble de pescadors” amb una ruta guiada per conéixer la cultura i història marinera de Vinaròs, així com les arts de la pesca i el funcionament de la llotja. D’altra banda, també es podrà gaudir de “Cerca del tresor: l’epopeia de Barba-rossa” en aquest cas es tracta d’un joc d’habilitat amb proves i pistes d’enginy sobre el patrimoni de Vinaròs, tota una experiència interactiva per a tota la família. “Cicloturisme interpretat: Vinaròs amb un parell de rodes”, un recorregut amb bici per descobrir les mil·lenàries petjades dels mercaders, els conreus tradicionals de la localitat o algunes de les cales més secretes de Vinaròs, entre altres sorpreses.

“Esmorzar a trenc d’alba: Senderisme interpretat a Sòl de Riu”, en aquest cas una experiència diferent per gaudir de la sortida del sol i escoltar llegendes i històries relacionades amb l’alba, mentre es gaudeix d’un esmorzar de quilòmetre 0. Tancaran les visites guiades “Caçadors de tòfones al Puig”, una experiència on els participants hauran de trobar aquest producte tan exquisit i “Lluna i vi: la verema sota la lluna plena”, una activitat per explicar els secrets i llegendes de la verema nocturna que inclourà el tradicional trepitjat del raïm.

La programació d’estiu inclourà el Summer Carnaval 2024, Botigues carrer, Monòlegs d’estiu i gastronomia amb la celebració del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, el Dia Mundial de la Tapa i les Jornades de la Cuina de la Tonyina Roja.

Tota la programació està disponible en castellà, valencià, anglés i francés i es pot consultar a la web de l’Ajuntament, xarxes socials i Tourist Info.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar