Vinaròs i Benicarló reben el primer ingrés dels projectes EDUSI per valor de 579.060,63 €

Del total de lingrés, 429.183,34 euros corresponen als projectes executats per Vinaròs mentre que 149.877,20 euros corresponen als projectes gestionats per Benicarló.

El Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha fet efectiu el primer ingrés relatiu als projectes EDUSI que gestionen conjuntament els ajuntaments de Vinaròs i Benicarló. En concret, el primer import ingressat ha estat de 579.060,63 euros, que es correspon amb el 50% la primera verificació que el Ministeri va aprovar l’octubre de 2020 per un import 1,1 milions d’euros.

Del total de l’ingrés, 429.183,34 euros corresponen als projectes executats per Vinaròs (implantació de l’administració electrònica, eficiència energètica, pavimentació de la plaça de Sant Antoni, obres de la plaça del Convent de Sant Francesc i renovació del parc de les Camaraes) mentre que 149.877,20 euros corresponen als projectes gestionats per Benicarló (urbanització del carrer del Riu, eficiència energètica, rehabilitació de la casa del carrer Major i el projecte de la nova Biblioteca Manel Garcia Grau)

Tant l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, com l’alcaldessa de Benicarló han valorat positivament aquest primer abonament «perquè —han assegurat— significa que hem fet les coses bé i que tot allò que hem estat invertint durant aquests últims anys comença a rebre la compensació econòmica necessària per a continuar endavant amb els projectes que encara tenim pendents».

A hores d’ara, queden pendents de resolució les dos anteriors Sol·licituds de Pagament a Beneficiaris (SPB) per import de 128.000 euros i 1,2 milions d’euros respectivament.

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat suposarà una inversió total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Vinaròs i Benicarló, finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

Foto d’arxiu febrer 2020.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar