Vinaròs escollirà demà dissabte el cartell anunciador del Carnaval 2023

En total s’han presentat 44 propostes d’arreu de l’Estat i les comparses seran les encarregades de votar entre les tres finalistes seleccionades pel jurat del concurs

La Comissió Organitzadora del Carnaval anuncia que demà dissabte es farà l’elecció del cartell anunciador del Carnaval 2023 per part de les 31 comparses que formen part de la festa. Cal destacar que es va convocar un concurs, obert a tota la ciutadania en general, perquè poguessen presentar les seues propostes amb la temàtica d’Àfrica.

En total han arribat 44 cartells de diferents parts de l’Estat com Múrcia, Cadis, Navarra o Pontevedra, i fins i tot una proposta de la Xina, fet que demostra la gran repercussió que ha aconseguit el Carnaval. Un jurat encapçalat per la regidora de Festes, Paula Cerdà, el president de la junta gestora de la COC, Cristian Gràcia i experts locals en el món de les Belles Arts, han sigut els encarregats de fer una primer selecció de les tres millors propostes, que són les que hauran de votar les comparses demà dissabte.

La regidora Cerdà destacava que totes les imatges presentades són d’una gran qualitat artística i agraïa la feina de la COC per organitzar el concurs, així com del jurat per fer la primera selecció. 

El guanyador o guanyadora es donarà a conéixer demà dissabte a l’acte que es farà al Pati del Mercat, a les 12:00h, que comptarà amb la presència de la corporació municipal i de les futures reines i reis del Carnaval, a més de totes les persones que es vulguen apropar fins al lloc. Cal destacar que es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de la COC

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar