Vinaròs es convertirà en un centre de vacunació de la comunitat educativa

La Generalitat Valenciana anuncia que la pròxima setmana iniciarà l’administració de les dosis entre els docents i personal dels centres educatius

Vinaròs, juntament amb Castelló i Vila-real, ha sigut un dels municipis escollits de la província per a realitzar les vacunacions, entre la comunitat educativa, a partir de la propera setmana. Recordem que divendres passat els tècnics de Sanitat es van traslladar fins al Poliesportiu Municipal per veure les instal·lacions i, juntament amb la Brigada d’Obres i Serveis, organitzar l’espai per a poder realitzar les vacunacions.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que “des de l’equip de govern oferirem la màxima col·laboració possible a la Generalitat i a tot el personal sanitari, perquè es puga dur a terme la campanya de les vacunacions amb totes les garanties de seguretat”. En aquest sentit, ha assenyalat que tot i ser una bona notícia, cal continuar respectant totes les normes de seguretat per evitar l’aparició de possibles rebrots al municipi.

Pel que fa les vacunacions, des de la Generalitat informen que s’administrarà la dosi al personal i treballadors docents de centres no universitaris de la Comunitat Valenciana. En el cas concret de Vinaròs, es vacunarà al personal dels centres educatius dintre del Departament de Salut de Vinaròs.

– Desplegament especial

Per part de la Policia Local es farà un desplegament especial durant els dies de les vacunacions per tal de garantir un accés segur al Poliesportiu Municipal, així mateix també habilitarà zones de pàrquing per facilitar l’estacionament de vehicles per als veïns que es desplacen des d’altres localitats.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar