Vinaròs celebrarà la 41a edició de la Volta a Peu de Nadal

Es tracta d’una de les proves més antigues de la Comunitat Valenciana que es disputarà la vesprada el 24 de desembre amb un recorregut urbà de 2.000 metres

El regidor d’Esports, Edu Barberà, acompanyat pel president del Club Esportiu Vinaròs, Gaspar Mateu, ha presentat una nova edició de la Volta a Peu de Nadal. Es tracta d’una prova popular oberta a totes les condicions físiques, amb recorregut urbà de 2.000 metres, on el més important és gaudir de l’esport, en una data tan especial com és la Nit de Nadal.

Durant la roda de premsa Barberà aprofitava per fer un repàs de les proves d’esport popular que s’han fet al llarg de l’any amb la Marató Popular, el 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs i la Marxa Senderista, amb una participació total de 1.790 persones. El regidor agraïa la col·laboració de totes les entitats i clubs de la ciutat per la seua tasca i esforç en el foment de l’esport, assenyalant que “des de l’Ajuntament continuarem amb aquesta cooperació per seguir amb l’organització d’actes populars, que al mateix temps suposen fer de Vinaròs un referent en el turisme esportiu”.

Pel que fa a la Volta a Peu de Nadal, Barberà agraïa la implicació del Club Esportiu Vinaròs per organitzar un any més la prova, que ja s’ha convertit en una cita imprescindible dintre de les activitats nadalenques al municipi. Segons afegia “animen tota la ciutadania a participar en l’última prova esportiva de l’any”.

Per la seua banda, Mateu ha indicat que “enguany com a novetat la comptarà amb xip per a les persones amb ganes de competir i controlar el temps”. En aquest sentit, afegia que hi haurà premis per als primers classificats per a les categories absoluta i sub18. D’altra banda, Mateu insistia que la Volta a Peu de Nadal també està oberta per a tota la resta de participants que vulguen gaudir de la prova sense tenir en compte el cronòmetre.

Una altra de les novetats serà el canvi de recorregut amb sortida des de la plaça Parroquial per seguir pel carrer de la Mare de Déu dels Socors, carrer Major, carrer de Sant Cristòfol, carrer de Sant Pascual, passeig de Fora del Forat, avinguda de Tarragona i tornada cap a la plaça Parroquial. Mateu comentava que es tracta d’un recorregut que resultarà molt més atractiu per als participants.
Les inscripcions es poden realitzar al web www.hj-crono.es al preu de 2€ fins al proper 18 de desembre, passada aquesta data el preu serà de 4€ fins a les 23:59h del 23 de desembre, que es tancaran les inscripcions. La sortida serà des de la plaça Parroquial a les 19:00h, amb un recorregut urbà de 2.000 metres.

Per acabar els dos guanyadors de l’edició anterior de la Volta a Peu de Nadal, Guillem Segura i Carla Macip han animat tots els veïns a participar en la prova i sobretot gaudir de l’esport.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar