Vinaròs celebrarà el 4 i 5 de maig una nova edició de la Fira Agrícola

Expositors amb productes agrícoles, automoció i proximitat tornaran a omplir la zona del passeig de Fora del Forat, a més d’incloure una variada programació per a tots els públics

Vinaròs celebrarà el cap de setmana del 4 al 5 de maig la 60a edició de la Fira Agrícola, una mostra amb l’objectiu d’ajudar a impulsar els sectors agrícoles i artesanals de la comarca, així també com la indústria de l’automoció. En total es comptarà amb 22.000 metres d’exposició, amb una quarantena de paradetes a la zona del passeig de Fora del Forat, on també es podrà gaudir d’una variada programació per a tots els públics durant el cap de setmana.

El regidor d’Agricultura, Agustín Molinero, ha indicat que “a banda dels estands amb productes d’alimentació, en aquesta edició de la fira també s’ha apostat pels artesans de la comarca, un sector que creiem que també està molt vinculat a aquesta mostra”. Així mateix, també destacava “la importància dels expositors d’automoció amb les novetats del sector i dels productes agrícoles que una vegada més oferiran una gran qualitat”.

Cal destacar que durant la Fira es farà el lliurament del reconeixement a la trajectòria dins del món agrari per a Tonica Foix, per tota una vida dedicada al camp. El regidor comentava que el Consell Agrari Local ha sigut l’encarregat d’escollir a Foix per fer-li aquest homenatge el dissabte al matí després de la inauguració de la Fira.

Pel que fa a la programació, Molinero ha detallat que per a la vesprada del dissabte s’oferirà un tardeo amb l’actuació d’un discjòquei local i del grup Dragon Rapide Band. Segons comentava “hem volgut donar-li un valor afegit a la Fira amb música en directe perquè resulte més atractiva”. D’altra banda, indicava que la programació també comptarà amb un circuit d’aventures per als xiquets i xiquetes, així com una xocolatada popular per a la vesprada de diumenge.

Molinero anunciava que properament es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament tota la programació detallada amb els horaris de les activitats, que també inclouran exhibicions canines i actuacions del grup de Les Camaraes, entre altres propostes.

Per acabar, el regidor agraïa la implicació de totes les persones que faran possible la celebració de la Fira Agrícola i convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se els dies 4 i 5 maig fins a Vinaròs per gaudir de la mostra, així com de la variada programació que s’ha organitzat.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar