Vinaròs celebrarà el 4 de novembre una nova edició del JoveFest

L’objectiu és fomentar un oci saludable per al jovent com a mesura per a evitar conductes i consums no desitjables

La regidora de Joventut, Lara Guadix, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal la 4a edició del Jovefest amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”, amb l’objectiu d’oferir entreteniment de qualitat per als joves dintre de la campanya d’oci i temps lliure de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, UPCCA. Sobretot es vol oferir una jornada d’activitats que fomenten l’oci saludable com una eina per a combatre conductes i consums no desitjables.

El Jovefest es farà el 4 de novembre al passeig de Fora del Forat i l’envelat de l’Atlàntic, des de les 16:00h fins les 19:00h, amb Làser tag, rocòdrom i tir amb arc, a més de tallers d’origami, fundes de mòbil i personalització de roba. Totes aquestes propostes són gratuïtes estan i adreçades per als joves des dels 12 fins als 30 anys.

La regidora Guadix agraïa la tasca de la UPCCA a través de les diverses campanyes que realitza al llarg de l’any, que tenen l’objectiu de fomentar entre els joves una vida més saludable, allunyada de les addicions que pot generar l’ús de les Tecnologies de la Comunicació i Informació, TIC, i el joc en línia, a més de preveure també el consum d’alcohol i drogues. En aquest sentit, indicava que “des de l’àrea de Joventut sempre oferirem tot el suport possible a aquestes campanyes que fomenten un oci de qualitat i saludable per als joves”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar