Vinaròs celebrarà dissabte Sant Sebastià, patró de la ciutat

Es preveu l’assistència de milers de persones que pujaran fins a l’ermita per a participar en els actes litúrgics i recollir l’arròs

El proper dissabte 20 de gener Vinaròs celebrarà la festa de Sant Sebastià amb una programació carregada de tradicions per homenatjar al patró de la ciutat. Els actes començaran amb la pujada de la relíquia a les 07:30h des de l’església arxiprestal, en arribar a l’ermita cap a allà a les 09:00h, s’oferirà la tradicional missa dels peregrins, a les 12:00h es realitzarà l’ofici major, i en acabar, es farà el repartiment de les paelles.

Els tiquets per a l’arròs es podran aconseguir fins aquest divendres 19 de gener a la planta baixa de l’ajuntament de 09:00h a 14:00h, amb el preu d’1€ dos racions. Pel que fa als busos, es facilitarà un servei de pujada i baixada des del Palau de Justícia fins a l’ermita, amb l’anada que començarà a les 9:30h fins a les 16:00h, amb una freqüència de 30 minuts i de tornada cap a la ciutat des de les 9:30h fins les 16:30h, també cada 30 minuts. Destacar que el preu del bitllet és d’1,5€ i gratuïts per als usuaris de la Targeta Daurada.

La programació de Sant Sebastià continuarà diumenge 21 de gener, amb la celebració de Sant Sebastianet amb missa a l’església arxiprestal a les 18:00h i processió fins a la platja per fer la benedicció de la mar.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar