Vinaròs assoleix un 82% d’ocupació turística durant la Setmana Santa

La distinció de Festa d’Interés Turístic Autonòmic amb una programació de qualitat ha sigut fonamental per aconseguir unes dades positives que fan preveure una bona temporada estiuenca

La Regidoria de Turisme, encapçalada per Mercedes García, ha donat a conéixer les dades de l’ocupació turística durant la Setmana Santa. Per tal d’obtenir-les, d’una banda, s’ha consultat les empreses d’allotjament reglat de la destinació, i d’altra banda, s’han considerat les dades dels visitants que ha obtingut la Tourist Info Vinaròs. Així doncs, d’acord amb les xifres recollides la ciutat ha aconseguit un 82% d’ocupació, on sobretot destaquen els grans hotels que van arribar fins al 100%.

D’altra banda, també es va registrar una elevada participació en les visites guiades organitzades per Turisme, amb més de 50 persones, en la ruta “Vinaròs entre la realitat i la il·lusió”, un recorregut al voltant del patrimoni religiós per conéixer millor les pintures d’arquitectura fingida, que a més va incloure l’entrada a la torre del campanar i aperitiu al Mercat Municipal.

La regidora García ha fet una valoració positiva de les dades aconseguides durant la Setmana Santa. Segons afegia “aquestes xifres són un bon indicador de com es preveu que serà la temporada estiuenca i ens anima a treballar amb intensitat de cara a la promoció de la ciutat, així com elaborar una programació turística de qualitat perquè Vinaròs continue sent un referent de primer ordre”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar