Vinaròs assisteix a la presentació del I Pla Provincial per les Polítiques Públiques de Joventut

Aquest divendres 4 de març, al Saló d’Actes de la Diputació Provincial de Castelló, s’ha presentat el I Pla Provincial per les Polítiques Públiques de Joventut. Una trobada presencial que ha servit per compartir una jornada de treball al voltant dels continguts d’aquest Pla. A la trobada ha participat la regidora de Joventut, Paula Cerdà, i el tècnic d’aquesta mateixa àrea, Ivan del Castillo Àvila.

El president de la Diputació José Martí, el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, i la diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, juntament amb Felip Kervarec, han presentat aquest document. A més a més, també s’ha realitzat, una xerrada magistral amb el títol Present i futur de les Polítiques Públiques de Joventut a càrrec de Pep Montes, professional expert en polítiques de joventut.

Aquest document marca unes mesures d’acció prioritàries, que van en la línia del que estableix l’Estratègia Valenciana de la Joventut i el Consell Valencià de Joventut. Els principals eixos d’acció són:

  • Àrea d’acció 1. Àrea de joventut provincial.
  • Àrea d’acció 2. Atenció als serveis locals de joventut.
  • Àrea d’acció 3. Drets de les persones joves.

Aquest pla que s’ha presentat ens permet acabar d’emmarcar l’àmbit d’actuació per a les polítiques integrals de joventut a Vinaròs.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar