Vinaròs amplia els espais municipals cardioprotegits

S’ha instal·lat un nou desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament amb previsió d’ampliar-ho a altres espais municipals

La Regidoria de Governació, encapçalada per Marc Albella, ha instal·lat un desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament per oferir una primera assistència en cas d’urgència. Cal destacar que oferir una atenció immediata és fonamental per a poder salvar la vida de la persona que pateix una parada cardiorespiratòria.

El regidor Albella ha destacat que “per a garantir un ús correcte del desfibril·lador s’ha format al personal de referència de l’ajuntament, a través d’un taller impartit per la Policia Local”. En aquest sentit, agraïa la implicació dels treballadors municipals per formar-se en primers auxilis, a més també de la tasca dels agents per impartir el taller. Albella assenyalava que des de Governació la intenció és ampliar de forma progressiva la xarxa de desfibril·ladors a la resta dels edificis municipals, així com formar el personal treballador, per fer de Vinaròs un municipi cardioprotegit.

Pel que fa a la ubicació del desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament, el regidor ha explicat que s’ha escollit aquest espai amb motiu de l’elevat nombre de persones que cada dia s’apropen fins al consistori i l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per realitzar tramitacions. Així mateix, també es disposa de desfibril·ladors al quarter de la Policia Local, Poliesportiu Municipal, pistes d’Atletisme, Ciutat Esportiva, Mercat Municipal i a tots les vehicles policials.

Per la seua banda, el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha insistit que “oferir una assistència immediata és fonamental per a poder salvar la vida d’una persona amb para cardiorespiratòria”. Segons destacava els vehicles policials incorporen desfibril·ladors per oferir una resposta ràpida i eficient davant d’una urgència mèdica.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar