Vinaròs acollirà la I Marxa Contra el Càncer

La prova es farà el diumenge 29 d’octubre amb la voluntat de donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons per continuar amb la investigació

Aquest matí el regidor d’Esports, Edu Barberà, acompanyat per la coordinadora de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Vinaròs, Encarna Vilagrasa i també de la coordinadora de l’entitat a nivell provincial, Rosa Museros, ha presentat la I Marxa Contra el Càncer que se celebrarà el 29 d’octubre. Es tracta d’una prova de caire popular i solidaria amb l’objectiu de recaptar fons en favor de la investigació.

El regidor Barberà agraïa a l’Associació la implicació per voler organitzar la marxa i destacava que des de l’Ajuntament sempre s’oferirà suport a les iniciatives solidàries. En aquest sentit, també agraïa la tasca que realitza l’entitat a nivell local amb el suport a les persones malaltes i familiars, segons afegia “tot i els molts avenços que s’han aconseguit fins ara per combatre el càncer, cal continuar col·laborant amb la investigació de la malaltia, en aquest cas, participant en la marxa del proper 29 d’octubre”.

Per la seua banda, Vilagrasa ha detallat que la marxa tindrà una distància aproximada de 3Km amb sortida a les 10:00h des de la carpa de l’Atlàntic. El recorregut serà pel centre de la localitat i la participació estarà oberta a totes les edats i condicions físiques, fins i tot les persones que ho desitgen també podran dur les mascotes lligades.

Les inscripcions es poden realitzar al web www.totscontraelcancervinaros.get-tickets.com tots els participants rebran una samarreta d’obsequi i podran participar en el sorteig de regals, gràcies a les donacions realitzades per les empreses col·laboradores.

Museros agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i animava tots els veïns a participar en la I Marxa Contra el Càncer. Segons destacava la prova també servirà per a donar visibilitat a la malaltia, així com a les tasques de suport que es realitzen des de l’Associació tant als pacients com als familiars.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar