Turisme Vinaròs proposarà habilitar les platges i cales per a les mascotes durant la temporada baixa

L’objectiu és modificar l’actual reglament perquè aquesta mesura entre en vigor la propera temporada 2024-2025 de novembre a març

Turisme Vinaròs té previst modificar l’actual reglament d’ús de platges per permetre l’entrada dels gossos i mascotes durant la temporada baixa. Aquest canvi s’aplicaria durant la propera temporada 2024/2025, durant els mesos de novembre a març. La proposta es traslladarà a l’Òrgan Gestor de Platges que serà l’encarregat d’avaluar la proposta i aplicar els canvis corresponents en l’actual normativa i elevar-ho posteriorment al plenari.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “aquesta mesura s’aplicaria a les platges urbanes de Fora del Forat, Fortí i Clot, així com a la resta de cales de novembre a març, fora de la temporada alta”. En aquest sentit, comentava que durant els mesos de major afluència de banyistes només estarà permés l’accés de les mascotes a les platges habilitades actualment que són Boca del Riu a la desembocadura del riu Cervol, Aiguadoliva a la Costa Sud i la cala de les Llanetes a la Costa Nord.

Albella afegia que “amb aquesta proposta, posem a disposició aquests espais durant els mesos de novembre a març per a l’ús i lleure de les mascotes en uns mesos on les nostres platges i cales no registren usuaris per la climatologia”. Segons assenyalava “és per això que proposem aprofitar aquest espai per a les mascotes”. Igualment, el regidor fa una crida a la responsabilitat dels usuaris amb mascotes “per a mantenir netes i en condicions les nostres platges i cales en la recollida d’excrements i deixalles”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar