Turisme Vinaròs informa als empresaris del sector del nou Model d’Innovació Sostenible d’Experiències Agroturístiques de SEGITTUR

L’objectiu és ajudar tant al sector públic com privat a crear noves experiències turístiques de qualitat basades en el sector primari

El Centre del Coneixement del Vinalab ha acollit una jornada formativa impulsada per la Secretaria d’Estat de Turisme, a través de SEGITTUR, per donar a conéixer el nou Model d’Innovació Sostenible d’Experiències Agroturístiques, MISEA. Es tracta d’una sèrie d’eines de suport als gestors públics i teixit empresarial per a impulsar la creació d’experiències turístiques vinculades al sector primari. Aquesta iniciativa s’ha desenvolupat en col·laboració amb alguns destins de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Aquest nou model pretén impulsar la creació d’experiències agroturístiques sostenibles que complementen, diversifiquen i contribuisquen a la desestacionalització de l’oferta turística dels destins, per al que s’ha innovat en una proposta de valor mitjançant l’acostament del sector primari al sector turístic.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “gràcies a l’afiliació del nostre municipi a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, Vinaròs ha sigut una de les localitats escollides de tota Espanya per participar en la implementació d’aquest nou model turístic que busca crear noves experiències per als visitants”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar