Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Carnaval de Tapa en Tapa

Els comensals van ser els encarregats de valorar les creacions dels 15 establiments que van participar en aquesta proposta del calendari gastronòmic impulsada per Turisme Vinaròs

La Regidoria de Turisme, encapçalada per Mercedes García, ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Carnaval de Tapa en Tapa. Recordem que el concurs s’ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, van degustar sis de les propostes elaborades pels establiments. En total van participar 15 bars, cafeteries i restaurants, que una vegada més van sorprendre amb unes tapes innovadores i creatives, amb el millor producte de proximitat.

Durant l’entrega dels guardons la regidora García agraïa la participació dels establiments en aquesta nova iniciativa del calendari gastronòmic que es va celebrar del 2 al 12 de febrer. Segons afegia “l’objectiu és consolidar aquesta proposta culinària amb la voluntat de complementar la programació de Carnaval, en aquest cas a través de la gastronomia, a la mateixa vegada que s’ajuda a impulsar el sector i es dinamitzar l’economia local”. Així mateix, també agraïa els comensals que han participat en les votacions i que una vegada més han fet possible l’entrega dels reconeixements a les millors tapes.

Pel que fa als guardons, el primer premi ha sigut per a l’establiment La Peineta amb la proposta burguer purpurina, el segon lloc per a L’Olivera, amb la tapa caprici de Carnaval, mentre que el tercer premi ha recaigut en l’establiment The Royal Bar & Bistro amb secret amb Pedro Ximénes, patates xips i saltat de bolets silvestres.

D’altra banda, també es va fer entrega de 10 lots de marxandatge i dues experiències gastronòmiques de Saborea España, amb una visita i degustació a un celler i visita a una explotació de bolets i tòfones, a través del sorteig que es va realitzar entre els comensals que van participar en les votacions.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar